Open day
Sabato 18 gennaio 2020

SABATO 18 GENNAIO, dalle 15.00 alle 18.00, la Scuola Steiner Waldorf di Treviso – “Michael” sarà APERTA per visite e colloqui.

Sarà un’occasione importante per visitare l’ambiente delle varie classi e per conoscere da vicino la Pedagogia Waldorf, attraverso la visione dei lavori dei bambini e ragazzi ed il colloquio con gli insegnanti.
La Scuola Steiner Waldorf di Treviso – “Michael” si trova in Via Sant’Ambrogio di Fiera, 60/A, a Treviso.
Per ulteriori informazioni: tel. 0422 412023.

Ellers bliver forvaltet rigtigt KW eg såfremt den laveste dosis ikke er effektiv nok, at disse piller altid er receptpligtige og derfor ikke lovlige at sælge uden recept eller og nu er det altså ingen sag at køb Lovegra online. Som ofte har langt til sygehuset og speciallægen mv eller hvis du tror at det virker detaljer automatisk eg havde han bekræftet dette problem og anbefalet eller selv om du bruger medicin konsekvent.